Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kanadai Élelmiszeri Ellenőrző Hivatal visszahívást rendelt egy olyan termékre, melyen az énekesnő fényképe látható. A „Hannah Montana Peanut Chocolate Granola Bars” (műzliszelet) diót, és amerikai mogyorót tartalmaz, mely a feltételezések szerint szalmonella baktériummal fertőzött, így a kérdéses szériát a biztonság kedvéért leszedték azokat az üzletek polcairól. 

 
Selena Gomez Miley Cyrus pasijával flörtölt

Miley Cyrus és Selena Gomez kapcsolata sohasem volt felhőtlen, és bár akadtak átmeneti időszakok, most újra egymás ellen fordulhatnak. A legújabb problémát Miley fehérneműmodell barátja, Justin Gaston okozza. A 16 éves énekesnő először akkor veszett össze barátnőjével, amikor az elcsábította tőle volt barátját, Nick Jonast, a Jonas Brother legfiatalabb tagját. Nemrég azonban úgy tűnt, a két barátnő kibékült, ám most itt az újabb vita: Gomez Miley szerint ugyanis szemet vetett jelenlegi barátjára is. Néhány héttel ezelőtt a pár a hollywoodi- Koi étterembe ment vacsorázni, ám ott volt a spanyol származású Gomez is, ott pedig a következő történt:

„Miley teljesen kiborult, miután elhagyta az éttermet.” – mesélte egy szemtanú. Azt mondta, hogy Selena szemezett Justinnal és flörtölt is vele.

A HM sztárjának azonban nemcsak az ismerkedés terén vannak sikerei, hanem munkája terén is: Madonna fog neki ugyanis tanácsokat adni. Az énekesnő rendszeres problémája hogy az előadások alatt torokirritációtól szenved, és a két sztár egy közös barátja összehozza őket, hogy az 50 éves popikon elmondja tapasztalatait a feszült hangszálak kezelésével kapcsolatban.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.